- Bułka z dżemem – Tradycyjne ciasto drożdżowe z nadzieniem truskawkowym
- Bułka z makiem – Traducyjne ciastro drożdżowe z dużą ilością maku
- Bułka dwu-smakowa – Tradycyjne ciasto drożdżowe z dodatkiem sera i nadzienia owocowego
- Bułka z serem – Tradycyjne ciasto drożdżowe , wypełnione delikatnym serem i rodzynkami
- Bułka z budyniem – Tradycyjne ciasto drożdżowe z nadzieniem budyniowym
- Bułka maślana – Tradycyjne ciasto drożdżowe z dodatkiem sera
- Bułka z aronią – Tradycyjne ciasto drożdżowe z nadzieniem aroniowym
- Bułka z jabłkiem – Tradycyjne ciasto drożdżowe z nadzieniem jabłkowym
- Rogal z czekoladą – Ciasto francuskie wypełnione mleczno-orzechową masą, oblane delikatną czekoladą
- Rogal z jabłkiem lub serem – Ciasto francuskie wypełnione delikatnym serem lub musem jabłkowym
- Pączek z serem – Puszyste ciasto drożdżowe wypełnione delikatnym śmietanowym serem wykończone lukrem i obsypane wiórkami czekoladowymi
- Pączek z serem – Puszyste ciasto drożdżowe wypełnione delikatnym śmietanowym serem wykończone kokosem
- Pączek z marmoladą – Puszyste ciacto drożdżowe nadziane marmoladą oblane lukrem
- Pączek z adwokatem – Puszyste ciasto drożdżowe nadziane masą adwokatową oblane czekoladą i obsypane kokosem
- Pączek z wiśnią – Puszyste ciasto drożdżowe z nadzieniem wiśniowym wykończone lukrem i kawałkami pomarańczy
- Pączek z Toffi – Puszyste ciasto drożdżowe, nadziane masą toffi
- Gniazdko / Pączek Angielski
- Siatka z maliną – Ciasto franuskie wypełnione musem malinowym