- Bułka duża – Bułka pszenna na naturalnum zakwasie
- Bułka kajzerka – Bułka pszenna na naturalnu zakwasie
- Bułka Dynia – Bułka pszenno-razowa z dodatkiem nasion dyni
- Ziarniak – Bułka pszenno-razowa z dodatkiem nasion słonecznika
- Ciabatta – Bułka pszenno-żytnia na naturalnym żytnim zakwasie
- Bułka Mamamija – Bułka pszenna z dodatkiem mieszanki wioloziaznistej tj:siemię lniane, sezam, słonecznik i płatki owsiane
- Chleb a’Petit – Chleb pszenno-żytni z domieszką słonecznika, siemieniem lnianym i otrębami
- Chleb Graham – Chleb na naturalnym żytnim zakwasie
- Chleb Tradycyjny – Zytni chleb z dodatkiem nasion słonecznika posypany sezamem
- Chleb Czystoziarnisty – Chleb z samych ziaren : nasion słonecznika, sezamu, płatki-przenne, żytnie, jęczmienne i owsiane
- Chleb Żyrafa – Pszenno-żytni chleb na naturalnym zakwasie z dodatkiem : siemie lniane, proso, błonnik nasiona słonecznika
- Chleb Wioroziarnisty – Chleb na naturalnym żytnim zakwasie z dodatkiem miesznki wieoziarnistej
- Chleb Jurajski – Chleb na naturalnym żytnim zakwasie z dodatkiem nasion słonecznika
- Chleb żytni – Chleb 100% żytni na naturalnym zakwasie
- Chleb Staropolski – Chleb żytnio-pszenny na naturalnym zakwasie
- Chleb Krajan – Chleb pszenno-żytni z dodatkiem nasion lnu, słonecznika i błonnika pszennego
- Chleb Ziółko – Chleb pszenno-żytni na naturalnym zakwasie z dodatkiem ziół
- Chleb żytnio-pszenny – masa netto 600g- Chleb mieszany na naturalnym zakwasie
- Chleb żytnio-pszenny – masa netto 1000g -Chleb mieszany na naturalnym zakwasie
- Chleb tostowy – Chleb pszenny. Krojony i foliowany
- Chleb firmowy – Chleb pszenno-żytni na naturalnym zakwasie
- Chleb wiejski żytnio-pszenny – masa netto 600g- Chleb mieszany na naturalnym zakwasie
- Chleb wiejski żytnio-pszenny – masa netto 1000g- Chleb mieszany na naturalnym zakwasie
- Chałka – Delikatne ciasto drożdżowe obsypane kurszonką
- Rogal Maślany – Delikatne ciasto drożdżowe obsypane kruszonką
- Bułka e-Milka – Bułeczka drożdżowa z kawałkami białej czekolady i rodzynkami. (może zawierać śladowe ilości orzechów)