Urodzinowe

Torty okolicznościowe tradycyjne, delikatny piszkopt naszączony ponczem, przełożony puszystą bitą śmietaną. Wielkość tortu zależy od wagi.

Tort tradycyjny – trzy warstwy białego biszkopta przełożone przepyszną masą z ubitej śmietany i utartych truskawek.

Tort śmietanowy – trzy warstwy białego biszkopta przełożone bitą śmietaną. Boki tortu wykończone na życzenie klienta, kokos, orzech, czekolada.

Tort kokosowy – dwie warstwy białego biszkopta, przełożone bitą śmietaną z dodatkiem kokosu.

Tort orzechowy – tradycyjny biszkopt naszączony ponczem, przełożony bitą śmietaną i orzechami.

Tort czekoladowy – nasączony biszkopt, przełożóny klasycznym musem czekoladowym, caly oblany czekoladą. Na życzenie klienta z dodatkiem wiśni i alkoholu.

Tort wiśniowy – tradycyjny biszkopt przełożony warstwą aromatycznych wiśni i bitej śmietany.

Tort tiramisu – pianka z bitej śmietany ułożona na biszkoptowym spodzie nasączona aromatyczną kawą i alkoholem.

Torty mogą się nieznacznie różnić od przedstawionych na zdjęciach. Waga ok 1 kg