Torty okolicznościowe tradycyjne, delikatny piszkopt naszączony ponczem, przełożony puszystą bitą śmietaną. Wielkość tortu zależy od wagi.
Tort tradycyjny – trzy warstwy białego biszkopta przełożone przepyszną masą z ubitej śmietany i utartych truskawek.
Tort śmietanowy – trzy warstwy białego biszkopta przełożone bitą śmietaną. Boki tortu wykończone na życzenie klienta, kokos, orzech, czekolada.
Tort kokosowy – dwie warstwy białego biszkopta, przełożone bitą śmietaną z dodatkiem kokosu.
Tort orzechowy – tradycyjny biszkopt naszączony ponczem, przełożony bitą śmietaną i orzechami.
Tort czekoladowy – nasączony biszkopt, przełożóny klasycznym musem czekoladowym, caly oblany czekoladą. Na życzenie klienta z dodatkiem wiśni i alkoholu.
Tort wiśniowy – tradycyjny biszkopt przełożony warstwą aromatycznych wiśni i bitej śmietany.
Tort tiramisu – pianka z bitej śmietany ułożona na biszkoptowym spodzie nasączona aromatyczną kawą i alkoholem.
- tort kawowy
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- tort z okazji urodzin
- Tort – Piłka
- Tort na 18 urodziny
- tort urodzinowy żywe kwiaty
Torty mogą się nieznacznie różnić od przedstawionych na zdjęciach. Waga ok 1 kg